Rado Nakrst, izbor iz zvočnih zapisov »Zenova izpoved« in »Tolminci«

Metapodatki

Rado Nakrst, izbor iz zvočnih zapisov »Zenova izpoved« in »Tolminci«
Trst, Slovensko gledališče v Trstu, 08.10.1968 (Datum izida, inferred); Trst, Slovensko gledališče v Trstu, 08.10.1973 (Datum izida, inferred)
0:00–3:05 Rado Nakrst kot Doktor s Silvijem Kobalom kot Zenom Cosinijem v: Italo Svevo, Zenova izpoved, režiser Jože Babič, Slovensko gledališče v Trstu, 1968, posnetek iz predstave, arhiv RTV Slovenija – Radio Slovenija. 3:06–4:58 Rado Nakrst kot Gašper Kragulj z Alojzem Miličem kot Šimnom Golio v: Ivan Pregelj, Tolminci, režiser Jože Babič, Stalno slovensko gledališče v Trstu, 1973, posnetek iz predstave, arhiv RTV Slovenija – Radio Slovenija.
Pripravili Vilma Štritof, Matjaž Miklič (RTV Slovenija – Radio Slovenija) in Primož Jesenko (SLOGI) za razstavo ob 50. obletnici Festivala Borštnikovo srečanje oziroma razstavo Prejemnice in prejemniki Borštnikovega prstana na spletnem portalu SiGledal (2015).
sound recording-nonmusical
magnetofonski trak
4:58
reformatted digital
audio/mpeg
RTV Slovenija – Radio Slovenija
Pri pridobivanju tega gradiva je posredoval Slovenski gledališki inštitut.
Raba gradiva je dovoljena izključno za osebno uporabo ter za namene raziskovanja in izobraževanja. Vsakršna drugačna uporaba vsebine je prepovedana in se lahko kaznuje v skladu z veljavnimi predpisi.
Oznake · Nakrst, Rado · SLOGI